Atenți la cererile tale, iți abordăm nevoile cu grijă

Vyolette Clothing  este un magazin online care promoveaza senzualitatea ,stilul,atractia si increderea in sine.

Vyolette Clothing are o larga experienta in domeniul offline. Aceasta experienta ne recomanda si totodata garanteaza calitatea produselor noastre.

Hainele Vyolette Clothing scot in evidenta frumusetea si stralucirea oricarei femei.

Toate produsele sunt fabricate in Romania,iar comercializarea lor se face pe acest site oriunde in lume.

Preturile Vyolette sunt de 3 ori mai mici decat cele din magazinele clasice. Cum reusim asta? Producem si le trimitem direct spre client .

Ne propunem o stransa colaborare cu clientele noastre. Stabilim impreuna lucrurile care ne plac ,producem lucruri frumoase in care sa ne simtim confortabil intr-o tinuta chic.  

Magazinul nostru este mai mult decat un alt retailer din mediu on-line. Noi vindem numai produse de calitate superioară, care oferă clienților noștri o experiență pozitivă față de cumpărăturile on-line. Dorim sa ne îmbracăm clienții astfel încât ei sa se simta intoteauna confortabil intr-o tinuta chic.

43
Produse diponibile online
81%
Dintre clienți se întorc
>6500
Aprecieri pe Facebook

Regulile Magazinului

Comoditatea Alegerii

Ne gândim la comoditatea de alegere. Produsele noastre sunt afisate cu rating de stele, care ar trebui să ajute cumpărătorii care ezită să ia o decizie. Mai mult, puteți căuta produse pe site-ul nostru, dacă știți exact ceea ce cautati sau puteți folosi o mulțime de filtre care vor economisi considerabil timpul și eforturile pentru a gasi produsul dorit.

Livrare în toate regiunile

Noi livram produsele noastre la nivel național. Indiferent de localitatea unde locuiți, comanda va fi livrata la timp si va fi livrata la usa, la birou sau in orice altă locație pe care o doriti. Pachetele sunt manevrate cu cea mai mare grijă, astfel încât produsele comandate vor fi predate în condiții de calitate si de siguranță exact asa cum vă așteptați fie.

Cea mai inalta calitate a produselor

Va garantam cea mai înaltă calitate a produselor pe care le vindem. Timpul in care am funcționat cu succes și clienții noștri multumiti și fericiți ne fac să ne simțim siguri de asta. În plus, toate elementele pe care le vindem trec controlul riguros al calității, astfel încât nu exista caracteristici asimetrice care sa scăpe de ochiul profesioniștilor noștri.            Conform legislatiei in vigoare aveti la dispozitie telefonul Consumatorilor-0219551 al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor- Prezenta OUG 34/2014 reglementează drepturile consumatorilor în cadrul contractelorincheiate cu profesionistii.
- Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta
- Ordonanta nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta.    
             Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in:    
             Nu acceptam colete trimise cu valoare ramburs. Returnarea banilor se face intr-un cont bancar (IBAN), clientul fiind obligat sa ne comunice in scris contul bancar (IBAN) in care doreste returnarea banilor si titularul acestuia.
             Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de maxim 5 zile lucratoare de la receptionarea coletului retur.
             Ne rezervam dreptul de a refuza coletele ce nu indeplinesc conditiile sus mentionate.
             Va rugam sa va asigurati ca produsele returnate vor fi expediate in termen de maxim 30 zile calendaristice, luand in considerare inclusiv durata transportului spre sediul nostru din Bucuresti.
             Ambalati corespunzator intr-un singur colet produsele pe care doriti sa le returnati.
             Cum se procedeaza in cazul returului si cine achita contravaloarea returului?
             Trimite-ne un mesaj privat care sa cuprinda urmatoarele informatii: nume si prenume Cumparator, si contul IBAN Cumparator, numarul comenzii, numele produselor si cantitatea de produse din fiecare sortiment returnate. Puteti folosi pagina de returnari de pe site-ul nostru : Returnari
             Cum transmit cererea de retur?
             Clientul poate returna produse livrate ce nu ii satisfac asteptarile, spre a fi inlocuite cu altele in termen de 30 de zile, acest retur urmand regimul unei comenzi obişnuite. In cazul in care noul produs solicitat nu este disponibil, vom returna contravaloarea produsului.
             SC VIOLET SUN  SRL, firma care administreaza brandul Vyoletteclothing  işi rezerva, conform O.G. 130/2000 dreptul de a nu accepta retururi pentru produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi produse de lenjeria intima, costume de baie, bijuterii, ceasuri, ochelari de soare, produse din piele, genti, portofele şi in general alte accesorii.
             Produsele vor fi returnate in conditii bune, neutillizat insotit etichete si de factura. In caz contrar, ele vor fi reexpediate clientului.
             Conform legislatiei in vigoare, Cumparatorul poate returna produsele Vyolette in termen de 14 zile lucratoare de la primirea   Produsului, in baza unei notificari scrise prealabile.
             Toate produsele comercializate de Vyoletteclothing sunt supuse conditiilor de garantie in conformitate cu legislatia in vigoare.Testimoniale

Mary Taba

Băieți,sunteți cei mai tari! Am făcut o achiziție la magazinul dvs. recent. Comanda a fost procesată livrată la timp. Calitatea este superba! Pretul este destul de rezonabil. Am spus prietenilor mei despre serviciul excelent și varietatea de alegere. Cred că voi fi clientul dvs. loial în viitor.Îi doresc magazinului dvs. mai mulți ani de prosperitate.

Virginia Ubert

Aveam o experienta alarmanta cu unele magazine on-line, înainte de a ma decide spun ''VA MULTUMESC" tuturor ce fac parte din personalul acestui magazin. Voi nu sunteți doar prietenoși, dar livrați și produse foarte bune, în cel mai scurt termen posibil. Într-un cuvânt, sunt absolut fericită cu achiziția mea și serviciul vostru. Totul a fost perfect!