Informații Livrare

Bună ziua și bine ați venit pe pagina cu informatii despre livarea produselor. Aici veți gasi informatiile necesare legate de conditiile ce trebuiesc respectate pentru ca produsele noastre sa ajunga in siguranță la dumneavoastră.

Puteți achiziționa articole din magazinul nostru online și noi  le putem expedia direct în fața ușii sau în orice altă locație precizată de dumneavoastra.. Expedierea poate fi gratuită pe unele comenzi si veti primi instiintare despre acest lucru in momentul in care veti efectua comanda. Noi folosim serviciile unei singure firme de curierat pentru a ne asigura că produsele ajung la dumneavoastră la timp. Din pagina de Finalizează Comanda veți vedea descrierea articolului ales, prețul și calendarul de livrare. În cazul în care sunt disponibile, puteți alege, de asemenea, o metodă de livrare mai rapidă pentru fiecare articol de pe comanda, pentru o taxă suplimentară. Timpii de livrare variază în funcție de adresa de livrare selectată, disponibilitatea articolelor si ora din zi plasati comanda.

Cost

Serviciul Locatii Durata Transport
Cost pe kilogram
Urgent Cargus
Toate locatiile din Romania
1-3 zile
Luni-Sâmbătă
-in functie de destinatie
Comenzi in valoare de peste 400 Lei

Toate locatiile din Romania

1-3 zile
Luni-Sâmbătă

Gratuit

Livrare Gratuită

Transportul gratuit este promotional, si implica aceleasi servicii dinspre curier insa platim noi transportul. Ocazional veți observa promotii care anunta transport gratuit insa asta nu aduce prejudiciu serviciului de transport din punct de vedere al calitatii sau a securitatii serviciului. 

Transportul se face gratuit pentru comenzi peste suma de 400 lei.Cum se procedeaza in cazul returului si cine achita contravaloarea returului?
Ambalati corespunzator intr-un singur colet produsele pe care doriti sa le returnati.
Va rugam sa va asigurati ca produsele returnate vor fi expediate in termen de maxim 30 zile calendaristice, luand in considerare inclusiv durata transportului spre sediul nostru din Bucuresti.
Ne rezervam dreptul de a refuza coletele ce nu indeplinesc conditiile sus mentionate.
Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de maxim 5 zile lucratoare de la receptionarea coletului retur.
Nu acceptam colete trimise cu valoare ramburs. Returnarea banilor se face intr-un cont bancar (IBAN), clientul fiind obligat sa ne comunice in scris contul bancar (IBAN) in care doreste returnarea banilor si titularul acestuia.
Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in:
- Ordonanta nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta
- Lege nr. 51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta
- Prezenta OUG 34/2014 reglementeaza drepturile consumatorilor în cadrul contractelor